Slik forsinker du aldersrelatert synsreduksjon

Bedre-immunforsvar-med-multivitamin-cover

Etter fylte 40 år, opplever de fleste en aldersrelatert synsreduksjon

Aldersrelatert synsreduksjon skyldes at evnen til å justere linsens krumning blir nedsatt med alderen. Det har lenge vært kjent at Lutein og Zeaxanthin har en positiv effekt for å bremse, redusere eller utsette aldersrelatert synsnedsettelse. Den siste tiden har det vært forsket mye på hvor vidt Lutein og Zeaxanthin kan ha en enda større effekt i kombinasjon. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Amerikansk forskning viser signifikante resultater

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Lutein og Zeaxanthins effekt på aldersrelatert synshemming. Studien ble gjennomført med 1764 personer, hvor 938 ble klassifisert som pasienter grunnet nedsatt synsfunksjon. De resterende 826 hadde normalt syn. 

Funnene av forskningen viste signifikante resultater: 

Samtlige deltagere opplevde bedre Mpod-nivåer og dermed en kraftig positiv effekt på å bremse, redusere eller utsette aldersrelatert synsnedsettelse. Studier gjort på Lutein eller Zeaxhantin alene, har hatt sprikende resultater. Det blir derfor sett på som svært interessant at samtlige testpersoner hadde bedre nivåer, når man benyttet disse i kombinasjon.  

 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forskningen viser resultater, også i Norge

Pro-Tect er fortsatt et relativt nytt produkt på det norske markedet. Tidligere har det vært få kosttilskudd som har vært spesialprodusert med fokus på å redusere aldersrelatert synsnedsettelse. Det er derfor en gledelig nyhet for mange over 40 år at Pro-Tect nå er tilgjengelig på markedet. 

-Det er helt tydelig at Pro-Tect™ virker helt nede på celle-nivå. Alle mine venninner har begynt med Pro-Tect™ for lenge siden. Vi forstår ikke helt hva som skjer, men vi ser og føler oss mange år yngre.

Dette sier 49 år gamle Silje etter å ha brukt Pro-Tect i noen få måneder. Det er altså tydelig at den amerikanske forskningen viser resultater for personer over 40 år, også i Norge. 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!

Et utvalg helseeffekter: