Slik tar våre gamle skihelter vare på helsen i dag

Oddvar Brå, Ole Ellefsæter og Erling Jevne

Selv verdensmestere må huske å ta vare på helsen

I dag sitter mange igjen med “Hvor var du når Oddvar Brå brakk staven?”, men Brå var først og fremst en fantastisk skiløper. Etter to VM-gull, to sammenlagtseiere i verdenscupen og hele 16 NM-gull, la han opp i 1991, men hvordan holder han formen ved like?

Oddvar Brå er fortsatt den dag i dag en mann som fortsatt tar vare på helsen. Hver dag bruker han Pro-Tect Multivitamin, for å sikre at han får i seg sine nødvendige vitaminer og mineraler.

Klassisk-eksperten som sverger til Pro-Tect Multivitamin

Oddvar Brå er ikke den eneste tidligere ski-legenden som har fått øynene opp for Pro-Tect Multivitamin. Også klassisk-eksperten Erling Jevne, som står igjen med to OL-gull og ett VM-gull, bruker Pro-Tect hver eneste dag.

Jevne var kjent som en jordnær skiløper som like herlig stilte til start i Birkebeinerrennet (som han vant 7 år på rad), som en OL- eller VM-stafett. Etter karrieren har Jevne også hatt fokus på å holde helsen ved like, både fysisk og mentalt. 

Pro-Tect Multivitamin er den tidligere verdensmesterens sikkerhetsnett, som sikrer at han får i seg viktige næringsstoffer som Vitamin D, Vitamin B12, Sink, Betaglukan, Zeaxanthin og Lutein.

Erling Jevne Multivitamin

Artikkelen fortsetter under annonsen

Multitalentet bruker også Multivitamin

Ole Ellefsæter var en av Norges fremste skiløpere, og vant blant annet gull under ski-VM i Oslo i 1966 og senere to OL-gull. På friidrettsarenaen vant han hele 6 NM-gull, før han til slutt la opp som aktiv idrettsutøver. Underveis i sin idrettskarriere ble vi kjent med multitalentet, Ole Ellefsæter, gjennom flere sanger som toppet listene på 60- og 70-tallet. 

I dag inntar multitalentet sin daglige dose multivitamin, for å ta vare på både den fysiske og mentale helsen.

– Vi anbefaler alle over 45 år å bruke et produkt som Pro-Tect Multivitamin, slik at man får i seg nødvendige næringsstoffer for både kropp og hjerne.

Ole Ellefsæter Multivitamin
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!

Fyll inn bestillings-skjema nedenfor

Pro-Tect steg 2

Sjekk at adressen stemmer og bestill

Pro-Tect steg 3

Motta prøvepakke innen få dager

Pro-Tect boks
Cover, Pro-Tect-bestilling

Takk for din bestilling av Pro-Tect!

Hva skjer nå?

I løpet av få virkedager vil du få din prøvepakke levert i postkassen.

Du kan til enhver tid ta kontakt med oss på +47 67 13 90 90 eller via vårt kontaktskjema om du skulle ha spørsmål.