Slik tar våre gamle skihelter vare på helsen i dag

Nattkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som regel oppstår om natten

Selv verdensmestere må huske å ta vare på helsen

I dag sitter mange igjen med “Hvor var du når Oddvar Brå brakk staven?”, men Brå var først og fremst en fantastisk skiløper. Etter to VM-gull, to sammenlagtseiere i verdenscupen og hele 16 NM-gull, la han opp i 1991, men hvordan holder han formen ved like?

Oddvar Brå er fortsatt den dag i dag en mann som fortsatt tar vare på helsen. Hver dag bruker han Pro-Tect Multivitamin, for å sikre at han får i seg sine nødvendige vitaminer og mineraler.

Klassisk-eksperten som sverger til Pro-Tect Multivitamin

Oddvar Brå er ikke den eneste tidligere ski-legenden som har fått øynene opp for Pro-Tect Multivitamin. Også klassisk-eksperten Erling Jevne, som står igjen med to OL-gull og ett VM-gull, bruker Pro-Tect hver eneste dag.

Jevne var kjent som en jordnær skiløper som like herlig stilte til start i Birkebeinerrennet (som han vant 7 år på rad), som en OL- eller VM-stafett. Etter karrieren har Jevne også hatt fokus på å holde helsen ved like, både fysisk og mentalt. 

Pro-Tect Multivitamin er den tidligere verdensmesterens sikkerhetsnett, som sikrer at han får i seg viktige næringsstoffer som Vitamin D, Vitamin B12, Sink, Betaglukan, Zeaxanthin og Lutein.

Erling Jevne Multivitamin

Artikkelen fortsetter under annonsen

Multitalentet bruker også Multivitamin

Multivitamin har mange positive helseeffekter. I en amerikansk forskning som ligger på National Library of Medicine konkluderes det med at multivitamin kan ha enda flere helseeffekter enn først antatt. Det skrives blant annet at man ikke bare får styrket immunforsvar, men også vesentlig forkortet sykdomsforløp. I tillegg bevises det at man får mindre alvorlige sykdommer om man bruker multivitamin enn om man ikke gjør det.

Denne forskningen kan du lese mer om her.

Ved valg av multivitamin er det viktig at de viktigste vitaminene og mineralene er inkludert. Med Pro-Tect får du blant annet full anbefalt daglig dose av D-Vitamin, B-Vitamin, Tiamin og Sink. 

– Vi anbefaler alle over 45 år å bruke et produkt som Pro-Tect Multivitamin, slik at man får i seg nødvendige næringsstoffer for både kropp og hjerne.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!