Slik får du bedre immunforsvar med Multivitamin

Bedre-immunforsvar-med-multivitamin-cover

Vitaminmangel gir mindre energi og dårligere immunforsvar

Det har vært utført forskning på sammenhengen mellom nok vitaminer og effekten på energinivå og immunforsvar i lang tid. Det er likevel først de siste årene man har strukturerte studier med beviste resultater. 

Viktige vitaminer som D-Vitamin, B12-Vitamin, A-vitamin og Tiamin i tillegg til grunnstoff som Sink har alle en effekt på energinivå og immunforsvar. Behovet for disse stoffene kan i teorien dekkes av et perfekt sammensatt kosthold, men i praksis er dette vanskelig å gjennomføre.

Les også: Dette inneholder Pro-Tect Multivitamin.

Amerikansk forskning viser signifikante resultater

Det er nå gjennomført en større studie i USA hvor deltakerne var kvinner og menn i alderen 55 – 75 år. Studien ligger nå som åpent pensum på National Library of Medicine. Her kan man blant annet lese at immunforsvaret generelt ble bedre hos testpersonene. Det aller mest oppsiktsvekkende resultatet fant man allikevel for personer som allerede var syke. Samtlige deltakere som var eller ble syke underveis i 12 ukers studien, opplevde vesentlig kortere sykdomstid og alvorlighetsgrad av sykdomsforløpet. 

Multivitaminer gir altså ikke bare mindre sannsynlighet for å bli smittet av forkjølelse og andre sykdommer, slik man lenge har trodd. Nok vitaminer fungerer også for å få mildere alvorlighetsgrad av sykdom om man først blir smittet. 

D-Vitamin-Immunforsvaret

Artikkelen fortsetter under annonsen

D-Vitamin, B12-Vitamin og Sink er blant det viktigste vi må få i oss

Studien det vises til i denne artikkelen er gjennomført av Bayer Consumer Care AG. De har på deltakerne testet både faktiske multivitamin-produkter som Pro-Tect, og placebo-produkter. Deltakerne ble plassert tilfeldig i én av to grupper. En gruppe fikk faktisk multivitamin-produkt og den andre fikk et placebo-produkt. Ingen av deltakerne visste hvilken gruppe de tilhørte.

Konklusjonen av studien var fascinerende. Man får bedre immunforsvar av å få i seg nok mengde D-Vitamin, B12-Vitamin, A-Vitamin, Tiamin og Sink, slik man trodde. I tillegg har nok mengde av disse stoffene en stor effekt på hvor alvorlig en sykdomsperiode blir, og ikke minst hvor raskt man blir frisk. Det var på dette punktet studien viste de beste resultatene. 

Den nye forskningen kan være med på å belyse alle de helsemessige fordelene man kan få av multivitamin, også i Norge.

– Kort tid etter at jeg begynte med med Pro-Tect™ så kjente jeg noe endret seg. Jeg fikk ikke lenger alle de små plagene som gikk rundt i kroppen. Infeksjoner og betennelser biter liksom ikke på meg lengre.

Dette sier 45 år gamle Lars Erik etter å ha brukt Pro-Tect Multivitamin i noen få måneder. Forskningen viser altså resultater, også i Norge!

Pro-tect-gir-bedre-immunforsvar

Et utvalg helseeffekter:

Pro-Tect Studier
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!