SI VELKOMMEN TILBAKE TIL SOVENDE HÅRCELLER

Prøv tabletten mot hårtap som alle snakker om

Les hva forskere sier om Pro-Tect Hår:

95 % av alle menn som mister håret har androgen alopeci (arvelig hårtap).

Det finnes vitaminer og mineraler som kan motvirke androgen alopeci, og dette produktet inneholder alle de viktigste ingrediensene. 

De viktigste ingrediensene å få i seg for å unngå/forsinke hårtap er vitamin A, vitamin B, vitamin D og sink. I tillegg kan enkelte studier vise at normale jern-verdier kan ha en funksjon. 

Forskere over hele verden er enige at de unike ingrediensene i Pro-Tect Hår har en svært positiv virkning mot hårtap knyttet til alder og arv.

5 stjerner Pergola
Doctor Hår

Hårtap begynner tidlig, men kan motvirkes

For veldig mange er håret en del av identiteten. Selv om håret først og fremst har en kosmetisk betydning, kan det gå utover både selvtillit og selvfølelse når du begynner å miste håret.

Når du er barn og ungdom, produserer kroppen mer hår enn du mister. I tjueårene endres dette for de fleste, og allerede før fylte 30 år er det mange som har begynt å miste håret. Selv om hårtap er mer utbredt blant menn enn kvinner, har hele 40 % av kvinner i 60 års alderen et hårtap som oppleves som kosmetisk skjemmende (Kilde: Norsk Helseinformatikk). Svært mange av disse, kvinner som menn, kan både bremse hårtapet og vekke til live sovende hårceller.

– Brems/Stopp hårtapet
– Vekk sovende hårceller
– Få tilbake selvtilliten

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!