Ser du dårligere enn før?

Slik unngår du at synet ditt blir svakere

Protect

Begynner dataskjermen å bli uklar? Dette gjør du for å forhindre ytterligere synstap.

Synet er et av våre viktigste sanser. Det er med synet vi opplever verden rundt oss, og det er med synet vi kan kommunisere med andre. Men etter hvert som vi blir eldre, blir synet vårt dårligere. Er du usikker på om du ser godt nok, er det stor sannsynlighet for at du ikke gjør det. 

Ser dårligere fra 40-års alderen

Ifølge en undersøkelse har 87 prosent av nordmenn i alder 45-54 år behov for synskorreksjon. Om man er mellom 45-64 år, øker tallet til 92 prosent.

Aldersrelatert synsreduksjon skyldes at evnen til å justere linsens krumning blir nedsatt med alderen.

Første tegn til aldersrelatert synsreduksjon er at omstillingen mellom avstands- og nærsyn går tregere, og at man blir mer sliten av nærarbeid og lesing.

Kilder: Okkult.com

Merkbar effekt på få måneder

Lutein og Zeaxanthin er to viktige karotenoider som finnes naturlig i øyet. De er begge kraftige antioksidanter og spiller en kritisk rolle i å beskytte øyet mot skadelig lys og oksidativt stress.

Det har lenge vært kjent at disse har en positiv effekt for å bremse, redusere eller utsette aldersrelatert synsnedsettelse. Kosttilskuddet Pro-Tect™ inneholder  begge disse.

Studie bekrefter at kombinasjonen virker

En game-changer for synet ditt: Ved å kombinere Lutein og Zeaxanthin, opplevde alle 1764 deltakere i en studie forbedret synshelse! 

Mens tidligere studier ga blandede resultater med karotenoidene hver for seg, viste kombinasjonen en kraftig effekt mot aldersrelatert synssvekkelse. Dette er nyheter øynene dine vil elske!

Stopp synssvekkelsen nå!

Ta vare på øynene dine!

Aldersrelatert synstap er en vanlig tilstand som kan føre til at du ser dårligere, både på nært og langt hold. Det er ingen kur for aldersrelatert synstap, men det er ting du kan gjøre for å forsinke eller forhindre det.

ProTect er et trygt og effektivt kosttilskudd som kan bidra til å holde synet ditt friskt og forsinke eller forhindre synstap.

Ikke vent til det er for sent! Prøv Pro-Tect™ gratis* i dag og se hvordan det kan hjelpe deg å se bedre!

Se verden klart igjen
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Pro-Tect™ Gratis i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Pro-Tect boks

Et utvalg helseeffekter: