La Pro-Tect bevare synet lengre!

I Pro-Tect finner du de beste vitaminene og mineralene for å utsette aldersrelatert synsreduksjon.

Pro-Tect er et kosttilskudd som er skreddersydd for å utsette, redusere eller bremse aldersrelatert synstap/langsynthet. I Pro-Tect finner du blant annet Vitamin D, Vitamin B12, Sink, Lutein, Zeaxanthin, Tiamin og Betaglukan.

Kombinasjonen av disse gir deg de beste forutsetningene for å beholde ditt sylskarpe syn gjennom hele livet!

Etter fylte 40 år, opplever de fleste aldersrelatert synsreduksjon

Aldersrelatert synsreduksjon skyldes at evnen til å justere linsens krumning blir nedsatt med alderen. Det har lenge vært kjent at Lutein og Zeaxanthin har en positiv effekt for å bremse, redusere eller utsette aldersrelatert synsnedsettelse. Den siste tiden har det vært forsket mye på hvor vidt Lutein og Zeaxanthin kan ha en enda større effekt i kombinasjon. 

  • Har du fått dårligere syn med alderen?
  • Sliter du med langsynthet?
  • Tørre øyne eller hodepine?

Bedre livskvalitet

Dårlig syn kan føre til flere plager enn at man må bruke briller eller linser.

Det er bevist at svakt syn bidrar til hodepine, dårligere søv, mer stress og potensielt dårligere generell livskvalitet. 

Åtte av ti i Norge bruker briller, og dette tallet kunne vært lavere om man hadde hatt større fokus på øyehelse.

Bedre syn

Gjennom riktig tilskudd

Mindre

Hodepine grunnet dårlig syn

Mindre

Tretthet og utmattelse

Vårt løfte til deg

I løpet av 3-6 måneder har kroppen styrket og fornyet ødelagte celler i kroppen din. Du vil derfor føle full effekt av Pro-Tect™ i løpet av denne perioden. De aller fleste kjenner seg friskere og sterkere når de bruker Pro-Tect™.

For at du skal føle deg trygg på produktet, gir vi følgende garanti: Dersom du ikke er fornøyd med Pro-Tect™ etter 6 måneders bruk, får du alle pengene tilbake, ingen spørsmål eller krav.

Opplev forskjellen, prøv Pro-Tect i dag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Pro-Tect™ i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Pro-Tect boks

Hvilke helseeffekter gir ingrediensene i Pro-Tect™?

Betaglukan er et naturlig polysakkarid som finnes i cellen til spesielle alger. Dette stoffet styrker oppbyggingen av alle nye celler som kroppen danner ved celledeling. Meget gunstig effekt på immunforsvaret og vedlikehold av skadde celler av alle slag.

Lutein er et karotenoid. Dette er antioksydanter som beskytter cellenes oppbygning og hindrer at cellene skades når de reproduseres. Lutein er mest kjent for å styrke øynene, men virker også styrkende på alle andre celler i kroppen. Luteinet er hentet fra fløyelsblomst.

Dette er et forstadie til vitamin A. Ved å tilføre betakaroten kan kroppen selv produsere så mye vitamin A som den trenger. Overdosering er derfor ikke mulig. Betakarotenet er hentet fra mikroalger.

Dette er et karotenoid som sammen med lutein er svært gunstig for reparasjon av celler og styrking av immunforsvaret.

B12 vitamin er helt avgjørende for at oksygen skal fraktes rundt i kroppen på en effektiv måte.

B12 kan ikke overdoseres, og nesten alle har utbytte av et skikkelig tilskudd.

Nesten alle har for lave mengder av dette vitaminet i blodet. Det fører til at kroppen ikke klarer å lage nok rmoner og at immunforsvaret blir svakt. Du kan trygt bruke Pro-Tect™ sammen med andre kosttilskudd som inneholder vitamin D. Overdosering av vitamin D er så godt som umulig. De aller fleste av oss får i oss altfor lite.

Alle cellene i kroppen trenger sink for å fungere optimalt. Særlig immunforsvaret og nervecellene er svært utsatte hvis i mangler sink.

Pro-tect aktivitet

Bedre helse med Pro-Tect™

Når kroppen vår skal bygge nye celler prøver den så godt den kan å kopiere de cellene vi allerede har. Hvis kroppen mangler byggestener, så blir de såkalte telomerene litt kortere hver gang de produseres. Etter hvert fører dette til for dårlige kopier og mange små plager og sykdommer. 

Dette er årsaken til at det er helt avgjørende at du gir kroppen riktige byggestener hver dag. Pro-Tect™ gjør dette enkelt for deg. En tablett hver dag sikrer kroppen din mot mye plager!