PRO-TECT™ Kundehistorier

Ikke ta vårt ord for det. Dette sier noen av våre kunder om Pro-Tect™

Kundeuttalelse Pro-Tect, Silje

Silje 49 år

Utrolig mye bedre hud!

Huden min har lenge vært livløs og tørr. Noen uker etter at jeg startet med Pro-Tect™ skjedde det noe rart. De gamle slitne hudcellene ble gradvis glattere og friskere.

Det er helt tydelig at Pro-Tect™ virker helt nede på celle-nivå. Alle mine venninner har begynt med Pro-Tect™ for lenge siden.

Vi forstår ikke helt hva som skjer, men vi ser og føler oss mange år yngre.

Pro-Tect™ gjorde meg så utrolig mye sterkere!

Kort tid etter at jeg begynte med med Pro-Tect™ så kjente jeg noe endret seg. Jeg fikk ikke lenger alle de små plagene som gikk rundt i kroppen. Infeksjoner og betennelser biter liksom ikke på meg lengre.

Pro-Tect™ kjennes faktisk i hele kroppen. Jeg skal aldri slutte med Pro-Tect™, det er helt sikkert!

Kundeuttalelse-Pro-Tect-Lars-Erik

Lars Erik 45 år

Pro-Tect uttalelse, Per Erik

Per Erik 74 år

 

Føttene og leddene kjennes merkelig bra!

På mine gamle dager har jeg fått mange små plager. Jeg har blant annet mistet følelse i føttene. Leger kaller det for nevropati. Det er visst ikke noe å gjøre med det.. Men nå vet jeg bedre. Etter ca 2 måneder på Pro-Tect™ kjente jeg forandringer. Sakte økte prikkingen i føttene. Ikke ubehagelig. Bare som om de livnet til etter en lang søvn. Nå har jeg brukt Pro-Tect™ i 6 måneder. Jeg vil si at føttene nå er minst 50% bedre enn før jeg startet.

Fantastisk og veldig overraskende!

Vårt løfte til deg

I løpet av 3-6 måneder har kroppen styrket og fornyet ødelagte celler i kroppen din. Du vil derfor føle full effekt av Pro-Tect™ i løpet av denne perioden. De aller fleste kjenner seg friskere og sterkere når de bruker Pro-Tect™.

For at du skal føle deg trygg på produktet, gir vi følgende garanti: Dersom du ikke er fornøyd med Pro-Tect™ etter 6 måneders bruk, får du alle pengene tilbake, ingen spørsmål eller krav.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!