- Bevar håret og ta vare på synet

100% fornøydgaranti med dokumenterte helseeffekter.

Ja takk! Jeg vil prøve Pro-Tect GRATIS*
i hele 30 dager!

Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Pro-Tect™ Gratis i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:

Forskning viser positiv effekt på DHT-nivåer

De viktigste ingrediensene å få i seg for å forsinke hårtap er vitamin A, vitamin B, vitamin D og sink.

Forskning tyder på at disse vitaminene kan ha en positiv effekt på DHT-nivåer og hårtap hos menn. Pro-Tect inneholder alle disse.

Ingredienser for hårvekst

Beskytt og bevar synet

100% fornøydgaranti

Dokumentert effekt

D-Vitamin-Immunforsvaret

La Pro-Tect bevare synet lenger

– Etter fylte 40 år, opplever de fleste aldersrelatert synsreduksjon. Det har lenge vært kjent at Lutein og Zeaxanthin har en positiv effekt for å bremse, redusere eller utsette aldersrelatert synsnedsettelse. 

Pro-Tect inneholder begge disse.

Spesialutviklet for håret og synet ditt

Å miste håret forandrer utseende ditt. Det kan røre ved din følelse av vitalitet og selvbilde. Selv om det ikke finnes en kur for arvelig hårtap, finnes det metoder som kan bremse prosessen. Når håret er tapt er det vanskelig å få tilbake, derfor er forebygging nøkkelen.

Ifølge en undersøkelse har 87 prosent av nordmenn i alder 45-54 år behov for synskorreksjon. Lutein og Zeaxanthin er to viktige karotenoider som finnes naturlig i øyet. De er begge kraftige antioksidanter og spiller en kritisk rolle i å beskytte øyet mot skadelig lys og oksidativt stress. 

Vårt løfte til deg

I løpet av 3-6 måneder har kroppen styrket og fornyet ødelagte celler i kroppen din. Du vil derfor føle full effekt av Pro-Tect i løpet av denne perioden. De aller fleste kjenner seg friskere og sterkere når de bruker Pro-Tect.

For at du skal føle deg trygg på produktet, gir vi følgende garanti: Dersom du ikke er fornøyd med Pro-Tect etter 6 måneders bruk, får du alle pengene tilbake, ingen spørsmål eller krav.

Merk forskjell, se forskjell

Hvis du er bekymret for håravfall eller dårligere syn, er dette en gylden mulighet. Nå kan du prøve Pro-Tect gratis i 30 dager.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!