Lei av kosttilskudd som ikke fungerer?

Bedre-helse-med-Pro-Tect_-mobile

Vitaminmangel gir mindre energi og dårligere immunforsvar

Det har vært utført forskning på sammenhengen mellom nok vitaminer og effekten på energinivå og immunforsvar i lang tid. Det er likevel først de siste årene man har strukturerte studier med beviste resultater. 

Viktige vitaminer som D-Vitamin, B12-Vitamin, A-vitamin og Tiamin i tillegg til grunnstoff som Sink, har alle en effekt på energinivå og immunforsvar. Behovet for disse stoffene kan i teorien dekkes av et perfekt sammensatt kosthold, men i praksis er dette vanskelig å gjennomføre. Med Pro-Tect får du din anbefalte daglige dose av alle disse vitaminene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Multivitamin med for lite vitaminer

Ved valg av multivitamin, er det viktig å tenke på hvilke vitaminer som er i ingrediensene, men også hvor mye av det anbefalte daglige inntaket du får gjennom multivitamin-produktet. Med Pro-Tect er hele ditt daglige behov dekket i en tablett. Dette gir våre mange fornøyde kunder bedre immunforsvar og helse.

– Kort tid etter at jeg begynte med med Pro-Tect så kjente jeg noe endret seg. Jeg fikk ikke lenger alle de små plagene som gikk rundt i kroppen. Infeksjoner og betennelser biter liksom ikke på meg lengre.

Dette sier 45 år gamle Lars Erik etter å ha brukt Pro-Tect Multivitamin i noen få måneder. Forskningen viser altså resultater, også i Norge!

Bedre immunforsvar

Bedre generell helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Pro-Tect™ GRATIS* i 30 dager!

Fyll inn bestillings-skjema nedenfor

Pro-Tect steg 2

Sjekk at adressen stemmer og bestill

Pro-Tect steg 3

Motta prøvepakke innen få dager

Pro-Tect boks
Cover, Pro-Tect-bestilling

Takk for din bestilling av Pro-Tect!

Hva skjer nå?

I løpet av få virkedager vil du få din prøvepakke levert i postkassen.

Du kan til enhver tid ta kontakt med oss på +47 67 13 90 90 eller via vårt kontaktskjema om du skulle ha spørsmål.